3.06.2016

Geometri Dizaynla Buluştu!

Merhabalar,
Bu sene her sektörde kendine yer bulan ve her yeri saran geometrik dizaynlı ürünler mutlaka sizlerin de dikkatini çekmeyi başarmıştır.
Kaytus Design olarak bizim de tasarımlarımızda kullandığımız geometrik dizaynlı teraryumlarımız en fazla ilgi gösterilen ürünlerimiz arasında yer alıyor.


Kaytus Design Geometrik Teraryumlar (Bakır Rengi) 


Geometrik Dizayn Ahşap Lamba

Geometrik forma sahip olan ürünlerin, dekorasyonda oldukça farklı ve estetik bir hava yarattıkları bir gerçek. Bu nedenle özellikle mobilya sektöründe neredeyse her alanda geometrik tasarımlara yer veriliyor. 


Yaratıcılığın sonu olmadığı için, çalışan beyinler geometrik formları mutlaka insan ihtiyaçlarını karşılayan ürünlere göre uyarlamayı başarıyorlar.


Aydınlatmalar, oturma grupları, üniteler ve benzeri tüm ürün gruplarında mutlaka bir geometrik tasarıma denk gelebilirsiniz. 


Hatta belki sizler de bu tasarımlardan esinlenip kendi ürününüzü tasarlayabilir ya da tasarlatabilirsiniz.





Geometrik Dizayn Oturma Grubu



Geometrik Dizayn Metal Ayaklı Sandalye
Geometrik Dizayn Metal Duvar Süsü 




Geometrik Dizayn Duvar Kağıdı


Evinizin belli alanlarında ve ya köşelerinde yer vereceğiniz geometrik formlu ürünler, misafirlerinizin hemen  dikatini çeken dekorasyon objeleri olacaklardır.


Geometrik Dizayn Halı



Geometrik Dizayn Ürünler

Moda denince akla ilk gelen sektör, tekstil. Geometrik desenlerin çıkış noktasının aslında tekstil sektörü olduğu düşünülebilinir. Çünkü geometrik desenleri önce kıyafetlerde, çantalarda, takılarda hatta gözlük tasarımlarında görmeye başladık ve bu desenler, formlar zamanla tüm sektörlerde yer buldu.


Geometrik Formlu Güneş Gözlüğü


Kıyafetler de ve özellikle takılarda çok çarpıcı şekillerde geometrik desenler kullanılıyor.



Geometrik Dizayn Kolye

Geometrik Desenli Elbiseler

Bu yazımızdan sonra, sizler de algıda seçiçilik yaşayabilir ve her yerde geometrik tasarımlar görmeye başlayabilirsiniz...

Keyifli Gözlemler:)

Kaytus

www.kaytusdesign.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her düşünce, her kelime, her soru, her yorum bizim için çok değerlidir.